HOME   PREZENTARI VIDEO   INFO UTILE   CONTACT
 
 

PRODUSE
LED Lenser
OLIGHT
FENIX
XTAR
NITECORE
KITURI VANATOARE
Accesorii lanterne
Baterii si Acumulatori


INFORMATII UTILE
CUM CUMPAR ?
CUM PLATESC?
LIVRARE SI RETURNARE
GARANTIE
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
TERMENI SI CONDITII

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. WIMAN PREST S.R.L. respecta dreptul la viata privata a clientilor sai. In acest scop datele cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului sau site-urilor administrate de SC WIMAN PREST SRL de la clientii sai sunt colectate in scopul informarii acestora privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor. La aceste date au acces doar administratorii sau angajatii SC WIMAN PREST SRL, iar limitarea accesului la aceste informatii este asigurat prin folosirea parolelor de acces.

 SC WIMAN PREST SRL  nu furnizeaza datele clientilor sai unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail sau alte date obtinute prin intermediul  site-ului, nu divulga aceste date altor persoane care acceseaza paginile site-ului  fara acordul explicit al clientilor!

Aceste informatii pot fi insa furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

De asemenea, SC WIMAN PREST SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii.

 SC WIMAN PREST SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul lanterne-profesionale.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC WIMAN PREST SRL, str. Mihai Eminescu nr.16, Galati, Romania va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. 

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.