HOME   PREZENTARI VIDEO   INFO UTILE   CONTACT
 
 

PRODUSE
LED Lenser
OLIGHT
FENIX
XTAR
NITECORE
KITURI VANATOARE
Accesorii lanterne
Baterii si Acumulatori


INFORMATII UTILE
CUM CUMPAR ?
CUM PLATESC?
LIVRARE SI RETURNARE
GARANTIE
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
TERMENI SI CONDITII

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

LIVRARE SI RETURNARE

 


Livrarea produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Dupa efectuarea comenzii, un operator va va contacta telefonic pentru a confirma comanda si a va intreba pentru ce forma de transport optati.

Livrarea prin intermediul firmei de curierat Fan Courier se face  doar in aria de acoperire a transportatorului. Daca optati sa se faca livrarea prin intermediul curierului in alta localitate decat cele din aria de acoperire, tariful suplimentar este de 1 RON/km, distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate cu punct de lucru Fan Courier.

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.


Returnarea produselor

Cumparati linistiti. Aveti drept de retur 14 zile de la achizitia on-line.
 
Conform legislatiei in vigoare, respectiv OUG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OUG 34/2014 art. 2 punctul 7.renuntarea la cumparare este aplicabila doar pentru clientii persoane fizice.


Astfel, consumatorul trebuie sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Nu se supun acestei legi comenzile ridicate personal de la sediul nostru intrucat acest caz nu este considerat comert la distanta, iar produsele au putut fi verificate personal de clienti inainte de a fi achizitionate. In acest caz, produsele pot fi returnate in termen de 24 de ore.

Notificarea in scris se va face la adresa de e-mail office@wiman.ro


Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, 
sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum in cazul consumabilelor, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri). Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur. Returnarea produselor se va face doar prin intermediul unei firme de curierat rapid, la alegere,
costul transportului produselor returnate, revine in totalitate in responsabilitatea clientului, Wiman Prest SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial, daca acest lucru este posibil, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

  • In cazul in care produsul returnat a fost achizitionat intr-o perioada promotionala insotit de alt produs cadou, se returneaza si cadoul aferent produsului de baza, care face obiectul returului.