HOME   PREZENTARI VIDEO   INFO UTILE   CONTACT
 
 

PRODUSE
LED Lenser
OLIGHT
FENIX
XTAR
NITECORE
KITURI VANATOARE
Accesorii lanterne
Baterii si Acumulatori


INFORMATII UTILE
CUM CUMPAR ?
CUM PLATESC?
LIVRARE SI RETURNARE
GARANTIE
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
TERMENI SI CONDITII

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

GARANTIE

 Conditii de garantie

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. 

Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre WIMAN PREST. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. In cazul certificatelor de garantie emise de WIMAN PREST, aveti posibilitatea returnarii produselor fie personal la sediul societatii fie prin curier rapid.

Garantia se acorda pentru orice defectiune survenita ca urmare a unei exploatari normale a produsului (care nu prezinta urme de abuz). Garantia nu acopera defectiuni survenite ca urmare a exploatarii sau a intretinerii defectuoase a produsului, a utilizarii in scopuri ce nu corespund conformitatii, defectiuni datorate abuzului, neglijarii sau dezmembrarii. Garantia nu se acorda suprafetelor de acoperire, accesoriilor, bateriilor, scurgeri ale bateriilor, ambalajului. Produsul defect ce face obiectul garantiei, va fi reparat sau inlocuit. In cazul in care produsul este scos din fabricatie si nu mai poate fi reparat sau inlocuit, cumparatorului i se va oferi un produs cu aceeasi valoare sau dintr-o clasa imediat superioara de pret. Persoanele juridice beneficiaza de o perioada de garantie mai mica in comparatie cu persoanele fizice, perioada specificata pentru fiecare produs in parte.

 

Let’s Do It, Romania!