HOME   PREZENTARI VIDEO   INFO UTILE   CONTACT
 
 

PRODUSE
LED Lenser
OLIGHT
FENIX
XTAR
NITECORE
KITURI VANATOARE
Accesorii lanterne
Baterii si Acumulatori


INFORMATII UTILE
CUM CUMPAR ?
CUM PLATESC?
LIVRARE SI RETURNARE
GARANTIE
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
TERMENI SI CONDITII

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

CUM CUMPAR ?

 Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati pe butonul " CUMPARA "

 

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin accesarea produsului sau categoriei din meniul din partea stanga. Daca doriti sa finalizati comanda apasati butonul " FINALIZEAZA COMANDA "

Finalizare comanda

Daca ati ales sa finalizati comanda alegeti din meniu daca factura trebuie facuta pe persoana fizica sau persoana juridica. In functie de alegerea  facuta va aparea un meniu cu datele de livrare si contact si datele de faturare. Completati cu atentie campurile cu datele corecte si apoi apasati butonul          " Trimite Comanda ". Dupa ce comanda a fost trimisa veti fi contactat de unul din consultantii nostri de vanzari pentru a confirma comanda, iar in cazul in care ati completat campul cu adresa de e-mail veti primi un mesaj de confirmarea la adresa mentionata.