Meniu
Cos de cumparaturi

Camping

Fenix E03R este o lanternă de tip breloc, cu structură complet metalică, ce cântărește doar 22 de grame.De la o baterie Li-polimer de 200mAh încorporată, dezvoltă o putere maximă de 260 de lumeni și o distanță maximă de iluminare de 42 de metri.Încărcarea se realizează prin intermediul unei mufe Type-C, iar nivelul de încărcare al bateriei poate fi permanent monitorizat datorită funcției specifice de care dispune.Designul deosebit, protecția conformă standardului IP66 și funcționarea extrem de s..
125 Lei
Fără TVA:125 Lei
LED LENSER IF4R LED LENSER IF4R
Indisponibil
Sigura si montabila, lanterna compacta Led Lenser iF4R este ușor de transportat și vă menține întotdeauna mâinile libere atunci când aveți nevoie de ele. Acest reflector proiectat pentru mediul industrial cu cinci niveluri de luminozitate poate fi adaptat la nevoile dvs. cu magnetul, baza flexibilă sau mânerul, aveți lumina exact unde aveți nevoie. Datorită funcției integrate de baterie externa, iF4R nu numai că furnizează pană la 15 ore de lumină, dar poate sa si încarce device-urile con..
714 Lei
Fără TVA:714 Lei
Ledlenser ML4 Warm Light - usor mai mare decat o cutie de chibrituri, noua lanterna ultra-compacta si ușoara ML4 Warm Light pentru exterior stabileste noi standarde. Tehnologia de ultima generatie MicroPrism, 4 niveluri de lumina (de la foarte luminoase pana la mici) si o durata de lumina de pana la 45 de ore fac din ML4 Warm Light o sursa perfecta de lumina mobila. Ledlenser ML4 Warm Light ofera o lumina strălucitoare, fără strălucire, pentru aproape orice utilizare in interior si exteri..
215 Lei
Fără TVA:215 Lei
Tehnologia avansata a lentilelor asigura distribuția optima a luminii cu o eficienta energetica maxima.Cârligul, suportul detașabil si magnetul ne asigura de toate posibilitățile de fixare. ML6 poate fi de asemenea utilizata ca baterie de alimentare pentru a reîncarcă alte dispozitive electronice.  Lanterna de campare de la Ledlenser cu tehnologie de ultima generație are o lumina cu o eficienta ridicata. Lanterna are conexiune USB pentru reîncărcarea disp..
424 Lei
Fără TVA:424 Lei
Versatilă, puternică și extrem de ușoară, lanterna cu clips Led Lenser SC2R este unealta perfectă atunci când aveți nevoie de o lumină ajustabilă rapid, fără a vă ține mâinile ocupate. Datorită sistemului de prindere și a magneților incorporați, lanterna SC2R poate fi atașată în diverse moduri, de exemplu pe șapcă, pe rucsac, la buzunarul de la piept, sau pe suprafețe metalice. Articulația sferică vă permite să direcționați foarte ușor lumina în orice direcție. Acumulatorii integrați pot fi reîn..
67 Lei
Fără TVA:67 Lei
Versatilă, puternică și extrem de ușoară, lanterna cu clips Led Lenser SC4R este unealta perfectă atunci când aveți nevoie de o lumină ajustabilă rapid, fără a vă ține mâinile ocupate. Datorită sistemului de prindere și a magneților incorporați, lanterna Led Lenser SC4R poate fi atașată în diverse moduri, de exemplu pe șapcă, pe rucsac, la buzunarul de la piept, sau pe suprafețe metalice. Articulația sferică vă permite să direcționați foarte ușor lumina în orice direcție. Acumulatorii integrați ..
84 Lei
Fără TVA:84 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)