Meniu
Cos de cumparaturi

lanterne profesionale

Magazinul on-line lanterne-profesionale.ro este primul magazin specializat exclusiv pe lanterne profesionale din România. Prima variantă a magazinului a fost creată în anul 2010, iar în 2021 am schimbat radical interfața site-ului, aducând modernizări și îmbunătățiri pentru a fi în pas cu vremurile.

Încă de la început ne-am propus să oferim clienților noștri doar produse și servicii de maximă calitate. În oferta noastră de produse au fost și sunt prezente branduri internaționale de la producători care au îndrăznit și au inovat an de an în domeniul produselor de iluminat. Ne-am bucurat să avem în ofertă branduri precum Led Lenser, Nitecore, Olight, Xtar, Armytek, Petzl, Fenix, Maglite, AceBeam și altele.

Fiecare brand a încercat să inoveze și să aducă soluții cât mai bune pentru consumatori, iar noi am apreciat eforturile lor și am încercat să le facem produsele cunoscute și disponibile pe piața din România. Deși aproape toți producătorii au reușit să creeze produse excepționale, de maximă calitate si utilitate, nu toți, sau nu toți reprezentanții lor au reușit să ofere și serviciile de calitate necesare pentru a oferi clienților o experiență plăcută și completă. De aceea, din respect pentru clienții noștri, în decursul anilor am fost nevoiți sa renunțăm la unele parteneriate și să facem unele noi, totul pentru a putea să ne îndeplinim misiunea de a oferi doar produse și servicii de calitate.

Tot cu gândul la clienții noștri si nu doar la ei, am fost primii care au investit timp și resurse pentru a face prezentări video cât mai detaliate și relevante produselor comercializate, astfel încât dumneavoastră să puteți alege produsele dorite având cât mai multe și fidele informații despre ele.

Vom continua să facem acest lucru cu speranța că toate nopțile nedormite, pișcăturile de țânțari din toiul verii sau mâinile înghețate pe camere în nopțile geroase de iarnă vor fi de folos.

Echipa lanterne-profesionale.ro își reînnoiește angajamentul de a învăța din greșeli și de a depune toate eforturile necesare pentru a satisface și chiar depăși așteptările clienților noștri. În acest scop, vă invităm să ne fiți în continuare alături și să ne oferiți opiniile si sugestiile dumneavoastră pentru a ne putea îndeplini misiunea.

Vă mulțumim!


lanterne-profesionale.ro este operat de:

S.C. Wiman Prest S.R.L. - Galati, str. Mihai Eminescu 16

C.I.F. RO27303626

J17/770/2010